torstai 12. huhtikuuta 2012

Nyt ne tuli!

Tänään liikkeeseemme saapui monia ihanuuksia, mutta nyt puhun syötävän ihanasta uudesta Couleur Caramelin kesä LOOK:ista! Siinä on aivan mielettömiä kesäsävyjä ja pakkaukset ovat todella kauniit (ja söpöt).



Eli tuon näköinen söpöys odottaa kiinostuneita liikkeessämme. Teen huomenna näillä meikin (en ehtinyt vielä tähän päivään sillä purettiin tavaraa) ja lisään kuvat sitten huomenna tänne. Tuotteita on hyvin rajoitetusti sillä kyseessä on pieni erä "keräilykappaleita".  En tiedä ehtivätkö tuotteet nettiin, koska laitamme ne vasta uuteen kauppaan jonka siis pitäisi aueta 1.5.2012. Tämä riippuu ihan siitä kuinta innostuneesti Turkulaiset hakevat niitä liikkeestä, mutta jos esimerkiksi joku teistä lukijoista innostuu kovasti sävyistä huomenna kun näette mitä on saatavilla (eikä pääse tänne Turkuun) niin voimme lähettää tuotteita myös ennakkolaskulla.


Vielä vähän Riviera Bar kesäfiilistelyjä :)

Ai niin ja tässä oli vielä tälläinen bonus:

Kaikki Couleur Caramel Riviera Bar tuotteen ostaneet ja/tai kilpailukupongin Riviera bar lookin myyntipaikoissa 1.8.2012 mennessä täyttäneet osallistuvat 2-hengen Nizzan viikonloppumatkan arvontaan*  

Aika ihana eikö!?

Huomiseen ihanat lukijat!

<3 Sharon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! :)